„ Și chiar dacă aș avea darul prorociei și aș cunoaște toate tainele lumii și toată știința, chiar dacă aș avea toată credința, așa încât să mut și munții, și n-aș avea dragoste, nu sunt nimic.”    – 1 Corinteni , 13 : 2

Nu sunt nimic și n-am nimic. Nu mă mai hrănesc cu iubire și acum nu pot să mai scriu, nu pot să respir și nu mai am cuvinte de pus pe foi. Simt totul rece , îmi simt inima ca o piatră , fără viață, fără putere, fără iubire … inumană. Unde am ajuns? M-am trezit într-un loc fără lumină și plin de ceață, într-o singurătate care mă obligă să-mi ascult zgomotele din cap și să-mi înfrunt propriile gânduri. Calc peste cioburi de amintiri și ele nu fac decât să-mi adâncească și mai tare durerea. Mă chinui să-mi scriu suferința pe o bucată de asfalt, dar acum nu mai sângerez cuvinte așa cum obișnuiam cândva, acum e doar sânge, sunt doar două mâini care încearcă să vindece răni, să ascundă cicatrici, dar nu să scrie, nu să aștearnă cuvinte vii și să însuflețească paginile albe. Am ajuns aici din lipsă de iubire, din cauza a ceva ce mi-a consumat întreaga ființă și m-a secat de sentimente până n-a mai rămas nimic bun din mine. Nu mi-a mai rămas nici măcar un strop de nădejde, nu mai am curajul să o iau de la capăt și să-mi vindec sufletul cu un mănunchi de vorbe dulci șoptite la ureche într-o seară caldă de vară. Aici e pustiu, iar fără dragoste mă simt departe de a fi om…pentru că o inimă care bate și un trup viu, în lipsa iubirii, nu valorează absolut nimic.

Reclame

3 gânduri despre “Pe marginea unui nesfârșit nimic

 1. Cand doare, doare. Ti-as spune ca un maine viitor, unul apropiat, vei scrie a iubire. Dar, astazi doare si trebuie sa asimilezi lectii pretioase. Maine, mai bine. Maine, scris pe hartie alba, cu stilou pretios astazi, viata striga a lectie. A prieteni ce stau sa vina aproape, a principii pe care sa le schimbi, sau sa le insusesti.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Aștept acel „mâine” trăind în „azi”. Și chiar dacă acest „azi” doare, probabil că „mâine” îmi va aduce iubirea despre care îmi vorbești.Poate că îmi va lăsa plămânii să inspire dragoste și să expire , în schimb, cuvinte.
   Mulțumesc pentru gândurile bune!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Esti atat de tanara. Vei avea multe zile de azi, de maine, de azi…, Iar pieptul tau va adaposti iubire, incredere, iluzii, deceptii, negare, iubire, uiiiiii – sot, copii, iubire, negare… Relaxeaza-te! Fa din fiecare zi ceva frumos. Fa lucruri pe careti le doresti atunci cand esti ocupata, orice ar implica aceasa stare de a fi. Fa-ti planuri, urmareste-le, incalca-le, schimba-le, urmeaza-le. Zambeste! Adu in inima ta ce te face sa zambesti. Incepe chiar de la acea iubire din citatul de mai sus. Si, nu uita! Orice plan iti faci, cand il vei atinge, va deveni acea rutina comfortabila pe care o poti accepta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s